Долучаємося до нових проєктів

Розуміючи, якою важливою є потреба в стабільному харчуванні, надто для громадян, які були вимушені залишити рідні домівки через війну, Лубенська міська рада у співпраці з Асоціацією учасницького розвитку громад, долучилася до проєкту «Соціальна згуртованість для подолання гуманітарної катастрофи у громадах Харківської, Сумської та Київської областей через підвищення спроможності Полтавської області як центру розміщення ВПО».

Впроваджується проєкт Асоціацією учасницького розвитку громад, за сприяння UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.#UNRPP #Association

У цей складний час питання підтримки наших громадян – внутрішньо переміщених осіб, які знаходяться на території нашої громади, потребує особливої уваги. Тож дякуємо партнерам Асоціації учасницького розвитку громад, які співпрацюють й з Лубенською громадою у цьому напрямку, а також закупили й передали харчові набори для людей Полтавської області.

Зокрема, їх було доправлено до місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб, що знаходиться на території Лубенського лісотехнічного коледжу. Набори містили продукти першої необхідності — каву, чай, цукор, рибні та м’ясні консерви, олію, різні види круп, борошно та солодощі. Тож дякуємо нашим партнерам за плідну співпрацю, сподіваємося продовжувати її й надалі та бажаємо подальших успіхів у виконанні поставлених цілей.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови