Сумуємо...

Сумуємо...

Лише вчора ми дякували нашим друзям  - місту-партнеру Раунхайму  за автомобіль-сміттєвоз, що вже прибув у нашу громаду, а сьогодні з Німеччини надійшла сумна звістка. Після тяжкої хвороби помер Бургомістр Раунхайма пан Томас Юе.

Ще в 2014-му році, з ініціативи нашої землячки пані Світлани Різзо, зав’язалися стосунки між Лубнами та Раунхаймом. Тоді пан Томас приїхав до України, щоб на власні очі подивитися на країну, «де будувалася нова історія світу». Саме так він говорив, коли в Києві оглядав Майдан і схиляв голову перед Героями Небесної Сотні. Він – палкий шанувальник природи - захоплювався Полтавщиною і лубенськими краєвидами.

Томас Юе став ініціатором і засновником мережі міст-партнерів, він об’єднував навколо Раунхайма однодумців з різних країн, збирав друзів у Німеччині, намагався сприяти розвитку всіх міст-побратимів.

З лютого цього року, коли Україна зазнала агресії російської федерації неодноразово ініціював допомогу нашій громаді. Завдяки його зусиллям ми отримали 2 автомобілі, обладнання для підрозділів рятувальників, допомогу засобами гігієни та дитячим харчуванням, спеціальним одягом та взуттям.  Пан Бургомістр просив Лубенського міського голову виходити на прямий відео зв’язок і розповідати німецьким місцевим депутатам про стан справ в Україні. Він глибоко переживав і щиро підтримував українців у їх боротьбі.

Пан Томас Юе 22 роки очолював адміністрацію Раунхайма. Його любили й поважали мешканці цього міста.

Глибоко сумуємо з приводу смерті пана Томаса Юе та висловлюємо щирі співчуття родині покійного, всім мешканцям громади Раунхайма, його друзям та партнерам.

Царство Небесне та світла пам’ять щирому другу України!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови