Оперативна інформація станом на ранок 14.12.2022 р.

 Сьогодні 294-й день героїчного опору нашої країни російським загарбникам. Противник завдав 1 авіаційний та 11 ракетних ударів, з них 3 - по цивільній інфраструктурі Харківської, Донецької та Запорізької областей. Також окупанти здійснили понад 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 пункти управління та 4 райони зосередження особового складу противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 14 грудня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Відбуваються планові та аварійні відключення електроенергії. Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком та пристосовують роботу до умов, які складаються.

Обсяги споживання електроенергії у Полтавській області на сьогодні збільшено, проте, актуальним залишається прохання: у години пікового навантаження на енергосистему (з 17 до 22) максимально обмежити споживання електроенергії. Вимкніть не критично важливі електричні прилади.

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо, що з 19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Телефон Гарячої лінії: 0800 330385

Слава Україні!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови