Стартувала новорічна акція для дітей громади

19 грудня, у День Святого Миколая, біля кінотеатру «Київська Русь», відбулися новорічні привітання та вручення подарунків дітям з багатодітних родин, дітям-сиротам і позбавленим батьківського піклування, а також дітям, батьки яких загинули, дітям з інвалідністю. Усього такою акцією охоплено близько 2000 дітей пільгових категорій.

Щороку влада громади спільно з соціальними службами – Лубенським міським центром соціальних служб (директор Віктор Цимбал), відділом сім’ї, молоді та спорту(начальник Світлана Скиба), службою у справах дітей(начальник Тетяна Башлій) проводить такі святкові акції для найменших мешканців громади.

Тож у такий особливий день, біля прикрашеної ялинки, малеча мала змогу поспілкуватися з казковими героями, потанцювати та поспівати разом з артистами Центру культури та творчості (директор Інна Скиба). Працівники управління культури  та креативні артисти ГО "Патісон Кідс Клаб" разом з Наталією Ковп, подбали не лише про озвучення заходу, а й про те, щоб дітям було цікаво, а отже, влаштували справжнє театралізоване дійство до Дня Святого Миколая - "Йде світом Святий Миколай, ти добром його стрічай!" 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови