Йдуть свята до дітлахів

Цьогорічні Новорічні свята Лубенський міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю разом з дітьми зустрічав «На гостинах у Солохи».

Новорічні святкові заняття відбулися 19-20 грудня в молодших та старших групах. У кожній групі по-своєму весело та цікаво. Кожне заняття пронизане теплом сердець спеціалістів Центру та бажанням подарувати діткам казку, огорнути їх неймовірною атмосферою дива.

 Наймолодші вихованці, діти 2-4 років, самостійно, в колі своїх однолітків, зустрічали святого Миколая. Для деяких дітей це було перше Новорічне свято.  Казка, створена спеціалістами Центру, принесла гарний настрій, сміх і радощі. Всі діти із задоволенням грали в ігри, танцювали, дивилися лялькову виставу «Рукавичка» та отримали подарунки.

Долучитися до казкової атмосфери, бути причетними до чогось дивовижного, хочеться не тільки малечі, а й старшим дітям. Наші старші вихованці  дуже раділи появі казкових героїв і заздалегідь підготувалися до зустрічі з Миколаєм. Вони усі без винятку вивчили віршики або привітання з наступаючими святами. Грали в розвиваючі ігри, а також розмальовували пряники та пригощали Миколая.

Задоволені вихованці з радістю ділилися радісними емоціями з своїми батьками. А ті, в свою чергу, мали змогу зробити яскраві фото з героями біля ялинки та новорічної фотозони.

Окремі слова вдячності хочеться висловити небайдужим людям, які з року в рік долучаються до привітань наших вихованців. Цього року до святого Миколая дітки отримали смачні подаруночки від підприємців та волонтерів (150 подарунків).

Також хочемо подякувати Юлії Ісаєвій, яка в соціальних мережах зібрала 30 тис.грн., щоб придбати для Центру якісні дерев'яні методичні матеріали (конструктори, втулки, мозаїки...), логопедичні зонди, різнокольоровий пісок, кінетичний пісок  для роботи спеціалістів з дітьми. Це необхідний і чудовий подарунок для Центру.

Також долучилася до привітань і депутат Лубенської міської ради Юлія Діхтярь, яка вже не вперше передає дітям підгузки, що є суттєвою підтримкою для батьків.

День святого Миколая та Новий рік – це чудові зимові свята, які щорічно відзначають, знають, люблять і чекають не лише діти, а й дорослі. Це нові надії та сподівання, задуми і бажання, віра та надія на краще майбутнє. Для кожного з нас Новорічні свята особливі по-своєму.

Колектив Лубенського МЦКРДІ на чолі з директором Оксаною Погребняк вітають усіх з прийдешнім Новим Роком. Бажаємо, щоб здійснилися найзаповітніші мрії, миру, здоров'я, злагоди. Щоб щирі посмішки сяяли на обличчях усіх наших діток та їх батьків. Бажаємо, щоб поруч були кохані, рідні й близькі люди, які стануть для вас надійною опорою та підтримкою.!

Вітаємо всіх з Новим 2023 роком!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови