Йде Святий Миколай, ти добром його стрічай

Надзвичайно чарівне свято приніс цьогоріч Святий Миколай дітворі Лубенської громади.

Вже багато років поспіль ГО «СЖТ «За майбутнє дітей України», яку очолює жінка великого серця і неспокійної вдачі Раїса Олександрівна Кошель, традиційно з нагоди цього свята, проводить благодійну акцію для дітей.

Незважаючи на складний, неспокійний воєнний час долучилася до неї  і нова волонтерська команда Ганни Таран і Олександра Мухи та їхніх помічників. Саме вони цього року стали справжніми ініціаторами – чарівниками.

День Святого Миколая з нетерпінням чекають і дорослі, і діти, бо кожному Чудотворець готує подарунки.

Акція розпочалася 16 грудня у Публічній бібліотеці імені Володимира Малика. Розпочали її спілчанки депутат Полтавської обласної ради, директор центру з надання соціальних послуг Наталія Сухонос та, директор книгозбірні Валентина Сьомак, наголосивши на тому, що всім дуже хочеться аби Святий Миколай Угодник допоміг принести на нашу землю, в наші родини мир і Перемогу, спокій і стабільність, добро, посмішки, любов, віру, надію.

Ганна Таран, Наталія Ковп та її помічники підготували чудову, яскраву розважальну програму для дітей, подарували їм безліч прекрасних, яскравих, незабутніх моментів, щирих посмішок і сердечних зізнань.

Тож впевнені, що день Святого Миколая запам’ятався всім, став справжнім дивом з приємними подарунками! Та ще всі загадали, аби він приніс довгоочікуваний мир і Перемогу, багато - багато радості, щастя і позитивних емоцій! Та наповнить наше життя сонячним настроєм, добром і любов’ю!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови