Святкували діти у Центрі "Надія"

Навіть зараз, в умовах війни, що триває вже так довго, у кожного українця залишається головне завдання – зберегти дитячу радість та посмішки. Новорічні свята гарний привід для цього. 21 грудня в Лубенському дитячому соціально-реабілітаційному центрі «Надія» з ініціативи в.о. директора  Раїси Громак, відбувся новорічний ранок для дітей-переселенців, дітей з багатодітних родин, дітей, сім’ї яких потрапили в складні життєві обставини.

Неймовірно цікаву святкову програму, ігри та розваги організувала Тетяна Ошека зі своїми веселими та креативними аніматорами Студії «Твіст». І діти, і батьки, присутні на святі, отримали справжнє задоволення та на декілька годин відволіклися від тривожних думок.

Привітати дітей та присутніх на святі завітала начальник Служби у справах дітей виконкому Лубенської міської ради Тетяна Башлій, яка щиро бажала всім здоров’я і витримки, злагоди та добра, а, головне – миру у нашій країні та спокою у родинах дітлахів.

Дитяча радість була подвійною, оскільки пощастило отримати по два солодких подарунки: і від міської ради, і від Союзу Самаритян Німеччини, завдячуючи підтримці якого Дитячий центр зміг продовжити свою роботу в умовах військового стану.

Нехай же 2023 рік принесе нам довгоочікувану Перемогу, а всім дітям України  - радість і добро.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови