Вітаємо з Новим роком і Різдвом Христовим!

Шановні лубенці

Рік, що минає, мабуть найважчий,  у житті  нашої держави та кожного українця. Він навчив кожного з нас цінити життя, свободу, прості речі, що здавалися буденними. Цей рік залишить у душі криваві сліди і рани, що ніколи не загояться.

Наші воїни-захисники зустрічатимуть Новий 2023 рік в окопах та бліндажах, казармах і госпіталях. Чимало українців зустрінуть його далеко від дому, хтось – і без надії в нього повернутися.

Російський ворог забрав у наших дітей головні складові свята – безтурботність і спокій.

Але у 2022 році всі ми, нарешті, усвідомили себе  українцями  - справжніми, мужніми, стійкими, витривалими, незламними. Цей рік – великого подвигу та безмірної жертовності – спонукав нас переосмислити те, як живемо.

Дякую кожному мешканцю нашої громади. Ми разом збирали на фронт наших захисників і проводжали їх в останню дорогу, приймали в своїх домівках вимушених переселенців і відправляли на передову тони провізії. Ми будували блокпости і  облаштовували житло для тих, хто потребував, вчили дітей і лікували хворих, пекли хліб, робили меблі, виробляли різноманітну продукцію і кожен мріяв своєю працею наблизити Перемогу.

Нині всі ми прагнемо справді нового життя, вкладаючи в це поняття не абстрактний, а цілком конкретний зміст: ми хочемо миру й затишку, дитячого сміху і звичайної щоденної праці, сонця й квітів, досвітнього співу пташок і надвечірньої тиші, яскравих Новорічно-Різдвяних свят. Бо ми, як ніколи, живемо мріями про МИР, здоров’я і благополуччя наших дітей, коли батьки не литимуть сльози на могилах найдорожчих людей, дружини не ставатимуть вдовами, а діти сиротами.

Нехай ці свята завітають у ваш дім з Божою милістю та благословенням на добрі справи, подарують вам віру й надію на кращі зміни в житті, зігріють теплом і любов’ю вашу душу і вашу оселю!

Нехай 2023 рік Україна зустрічає впевнено рухаючись уперед до нашої Перемоги. Щиро зичу, щоб в новому році закінчилось безкінечне 24 лютого 2022 року. Нехай прийдешній рік буде ознаменований упевненою Перемогою Україні і стійким миром.

Щиро бажаємо вам безмежної радості, благодаті, добробуту та духовної величі, міцного здоров’я та щастя!

Нехай Бог почує нашу спільну молитву про мир в Україні!

Будьмо разом! Віримо в Україну! В єдності – наша сила!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою

Лубенський міський голова        Олександр Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови