Привітали «Вертепом» та надали підтримку жінкам ВПО

6 січня відбулося фінальне коло підтримки й відновлення у рамках ініціативи у посильно допомогти жінкам, які опинились у кризовій ситуації в наслідок війни. Ініціативу втілювала громадська організація «Твій Світ». Сам захід відбувся у Лубенській публічній бібліотеці ім.Володимира Малика, куди на початку з "Вертепом" завітали учні Лубенської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №6.

Під наставництвом Валентини Ляшенко, засновниці майстерні "Стьожка" та громадської організації "PRєDKI" і музичної керівниці Cвітлани Кочубей, учні показали веселе різдвяне дійство з піснями-колядками, жартами. Після короткої вистави для жінок ВПО провели нейрографічну сесію, у ході якої психологиня Юлія Пода допомогла створити учасницям індивідуальний малюнок "ялинка вдячності" за 2022 рік.

Жінки також складали список цілей на новий 2023 рік. Разом з психологічною підтримкою, жінки, які страждають від наслідків війни, потребують і гуманітарної допомоги. Тому, у рамках зустрічі вони отримали предмети особистої та інтимної гігієни.

Допомога стала можливою завдяки TheGermanMarshallFundoftheUnitedStates.

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови