Поспішайте дарувати добро

Війна – це не лише смуток, біль і втрати. Це ще й можливість згуртуватися людям, яких об’єднує бажання творити добро й дарувати бодай посмішку чи трішечки хорошого настрою тим, хто так цього потребує.

9 січня до КП «Лубенський обласний госпіталь для ветеранів війни Полтавської обласної ради, на люб’язне запрошення його директора Олександра Бондаренка, завітало чимало гостей. У цьому медичному закладі лікуються військові, ліквідатори аварії на ЧАЕС, ветерани праці та інші вразливі категорії населення. А їм у Новорічні та Різдвяні свята ще більше хочеться частинку хорошого настрою та доброго слова. Особливо у такий складний для всіх українців час.

Тож, цього дня чимало творчих колективів, громадських організацій, волонтерів та просто щедрих душею людей об’єдналися, щоб подарувати радість людям, які знаходяться на лікуванні та реабілітації.

Організатором заходу стала Громадська організація «Patison Kids Club» на чолі з Наталією Ковп. До доброї справи долучилися Аматорський колектив «Соняшник» Центру культури та дозвілля Лубенської міської ради, ГО «Predki» (керівник Валентина Ляшенко), Юлія Пода,учні Спеціалізованої школи №6, волонтери і аніматори Рatison kids club Інна Косенко, Марія Губська (солістка танцювально колективу Аміра та волонтер), звукорежисер Сергій Усков,. Юлія Назарець разом зі своєю командою підготувала подарунки тим, хто знаходиться на лікуванні, а Оксана Стасенко підготувала найменшого артиста цього заходу, Богдана, до виступу.

Артисти не лише дарували свої таланти на сцені госпіталю, а й завітали в палати до тих, кому важко пересуватися. І, головне, вони дарували не лише колядки, вірші і пісні – вони дарували радість та віру у краще майбутнє.

Перемогу може наближати кожен. Головне – віра і бажання робити добро.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови