У дитячій книгозбірні провели голосні читання "Різдвяні історії"

6 січня у читальній залі дитячої бібліотеки провели голосні читання «Різдвяні історії». Зимові канікули – найулюбленіша, найвеселіша та найцікавіша пора для всіх дітей. Фахівці нашої книгозбірні подбали, щоб це справді було так. Для можливості провести години читання улюблених книг в теплій родинній атмосфері, на абонементі книгозбірні фахівці підготували нашим дітям книжкові виставки та тематичні полички із захоплюючими виданнями, які й були із задоволенням розібрані юними читачами.

Щодня радо зустрічала маленьких відвідувачів читальня зала бібліотеки. Цікаві журнали, ілюстровані енциклопедії, настільні ігри, тести, кросворди, жваве спілкування захоплювало дітей та придавало гарного настрою. Залюбки, на згадку про зимові канікули в книгозбірні діти робили світлини в фотозоні бібліотеки.

Днями у дитячій книгозбірні провели голосні читання «Різдвяні історії». Хоча ця форма роботи зазвичай передбачає читання вголос бібліотекарем разом із відвідувачами певних творів, цього разу не обмежилися лише читанням цікавої книги. Разом з бібліотекарем діти обговорили традиційну зимову обрядовість, читали й розповідали колядки та щедрівки, обіграли інсценівку «Час колядувати. Свято для звірят». Допитливі читайлики продемонстрували знання та кмітливість у вікторині «Зимово-сніжне асорті», іграх, конкурсах. Грою на флейті Богданчик Гула вніс особливий ліризм в атмосферу зустрічі. Не обійшлося у цей день і без солодких призів та традиційного бібліотечного чаювання.

 

Завідувач бібліотеки         

Людмила Шовкопляс

 

 

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови