Про «Бібліотечний казкограй» для дошкільнят

12 січня в рамках соціального партнерства з громадою в Лубенській міській бібліотеці для дітей відбувся «Бібліотечний казкограй» для дошкільнят, проведений спільно з Лубенським центром дитячої та юнацької творчості учнівської молоді. На малечу чекали казкові перлини, розмаїтий світ книги, затишок та радість спілкування.

Маленькі читайлики мали змогу зануритися в чарівний світ казки, впізнаючи вже прочитані казкові історії та знайомлячись із новими під час виставки-вікторини «Палац чарівних казок».

Юні шанувальники книги отримали безліч чудових емоцій, каскад позитиву від яскравої театралізованої вистави «Пан Коцький», яку подарували присутнім вихованці театру ляльок "Прем'єра" ЛЦДЮТУМ (керівник Ольга Петренко). Юні актори-лялькарі розіграли веселе дійство про ледачого кота, хитру лисицю та боязливого зайця. Дійство було надзвичайно цікавим, артистичним, веселим, креативним і захопливим. І малесенькі глядачі, і дорослі дякували юним акторам щирими посмішками й гучними оплесками.

Всі маленькі учасники заходу проявили активність, ерудованість, кмітливість під час літературних ігор за мотивами українських народних казок.

«Бібліотечний казкограй» черговий раз нагадав всім присутнім, що казка – це невичерпна скарбниця мудрості, яка вчить нас добру, справедливості, вмінню жити по правді.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови