Лубни і Скерневіце разом!

Війна, що триває в Україні все чіткіше дає зрозуміти, хто є справжнім і вірним другом. Мешканці польського міста Скерневіце вже неодноразово доводили свою прихильність, щирість, щедрість і відданість. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну друзі-поляки завжди відгукувалися на прохання про допомогу. І ось вкотре зі Скерневіце надійшла допомога лубенцям. Отримати її і висловити слова вдячності до міста-побратима вирушили депутати Лубенської міської ради  Лідія Різуненко та Володимир Бондаренко.

Депутатів міської ради щиро вітали у мерії Скерневіце. Відбулася надзвичайно тепла зустріч з мером міста Кшиштофом Яжджиком.  Малюнки учнів шкіл та вихованців художньої школи «Війна очима дітей» стали справжнім подарунком і мали неабияку емоційну реакцію у поляків. «Як би ми не співчували українцям – ми не повністю розуміємо всю глибину ваших почуттів. А від дитячих малюнків  мороз йде шкірою», - говорили ті, хто бачив роботи дітей. Пан мер міста запевнив, що дитячі роботи будуть вже незабаром експонуватися у місцевій галереї і їх матимуть змогу побачити всі мешканці Скерневіце та його гості.

У рамках робочої зустрічі Лідія Різуненко та Володимир Бондаренко познайомилися з роботою місцевих комунальних підприємств та подякували за черговий вантаж допомоги, серед якої дуже цінними зараз є генератори різної потужності.

Сподіваємося вже після нашої Перемоги, у якій не сумніваються і друзі-поляки, ми обов’язково зустрінемо їх у Лубнах і зможемо подякувати особисто. Все буде Україна!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови