Віртуальна подорож «Латвія – бурштиновий край»

17 січня у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В.Леонтовича відбулася цікава віртуальна подорож країною бурштину – Латвією, що проходить у рамках бібліотечного проєкту «Мандрівка без кордонів».

Користувачі книгозбірні, а це неабиякі любителі цікавих вояжів, із захопленням слухали бібліотекаря Юлію Давиденко та наукового співробітника Лубенського краєзнавчого музею ім. Г.Стеллецького Тетяну Сафронову, якій подорожі імпонують з дитинства. А прищепила любов до поїздок її улюблена вчителька Аврора Фролова, яка і сьогодні, не дивлячись на поважний вік, має закордонний паспорт і по завершенню війни налаштована на подальші мандрівки.

Тож не просто переглянули незабутні світлини столиці Латвії - Риги, а й віртуально побували в музеях, пройшлися ризькими вуличками, умовно відвідали найбільше   місто-курорт Юрмалу, послухали латвійських пісень та переглянули відеоролик світлин, зроблених пані Тетяною під час культурного вояжу, а ще скуштували бутербродів з ризькими шпротами.

Від вдячних користувачів книгозбірні спікерці Тетяні Сафроновій пролунали не лише гучні аплодисменти, а й вірші поета, публіциста, члена Асоціації українських письменників Олександра Сопронюка.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови