Відбулося чергове засідання виконкому

25 січня під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лубенської міської ради, на порядок денний якого виносилося 21 питання.

На початку начальник фінансового управління Тамара Романенко проінформувала про виділення коштів з резервного фонду бюджету Лубенської територіальної громади.

Далі, відповідно до проєкту рішення, затвердили озвучені начальником управління освіти Мирославом Костенком витрати на платні послуги з харчування учнів закладів загальної середньої освіти громади.

За результатами голосування було також погоджено проєкт рішення про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу на міських автобусних маршрутах загального користування м. Лубни, з чим виступив завідувач сектору з питань пасажирських перевезень відділу економічного розвитку та торгівлі, Віктор Клиша.

Перелік питань комунальної сфери були озвучені в.о. начальника Управління житлово-комунального господарства Олександром Яременком, а саме:

про затвердження ліміту водопостачання промисловим підприємствам, організаціям, установам, фізичним особам-підприємцям та населенню міста на 2023 рік;

про визначення таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради від 30.01.2002р. №20 «Про затвердження Правил утримання собак, котів та диких тварин у м. Лубни»;

про затвердження переліку об’єктів та видів робіт для відбування покарання у вигляді громадських та суспільно корисних робіт.

Серед інших питань порядку денного, розглянутих та погоджених за результатами голосування:

про продовження дії карантину на території Лубенської громади;

про внесення доповнень до Програми організації громадських робіт у Лубенській територіальній громаді на 2023 рік;

про комунальну забудову;

про розміщення об'єкта сезонної торгівлі та укладання договору земельного строкового сервітуту;

про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами;

про затвердження розпоряджень Лубенського міського голови, прийнятих між засіданнями виконавчого комітету та решта інших.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови