ЛК ЖЕУ інформує про роботу

Від якості водовідведення опадів і талих вод з покрівлі залежить довговічність будівлі й комфортне проживання його  мешканців. Тому пристрою зливової каналізації в багатоповерхових  будинках приділяється особлива увага, як на стадії проєктування, так і при будівництві.Водостік на пласкій покрівлі за будь-яких погодних умов виконує свою основну функцію – ефективне відведення води з поверхні даху.

На жаль  деякі типові  проєкти, за якими збудовані будинки, не відповідають нашій кліматичній зоні, що призводить до перемерзання труб випусків зливневої каналізації з будинку. Також ще однією з причин перемерзання цих труб є їх місце розташування, тобто труби розташовані на тіньовій стороні будинку і частіше схильні до перемерзання.

 

Для запобігання утворення значної кількості води на покрівлі та затоплення приміщень в будинку, робітниками ЛК ЖЕУ проводяться роботи, пов’язані з розігрівом труб від криги за допомогою газових пальників.

Такі роботи впродовж останнього часу виконувались у  житлових будинках по вул. Я.Мудрого,17Б та вул. Прикордонників,60А.

Різкі перепади температур, які  спостерігаються  цієї зими є  приводом для утворення льодових брил.

Потужні маси снігу накопичуються на дахах багатоповерхівок. Сонячні промені розтоплюють цей сніг, а мороз миттєво перетворює тоненькі потоки талої води на бурульки. Якщо сніг довгий час не тане, то під його масою може навіть провалитися покрівля, або ж ніби лавина у горах він може зійти з похилої поверхні даху, руйнуючи все на своєму шляху.

Для запобігання нещасних випадків та травмування людей робітниками управління виконуються роботи  з очищення покрівель від  снігових налетів  та бурульок.

На фото роботи за адресою вул. Монастирська, 72

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови