Оперативна інформація станом на ранок 31.01.2023 р.

Настала 342-га доба героїчного спротиву українського народу російським терористам. За інформацією Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби противник завдав 3 авіаційних та 4 ракетних удари. Здійснив понад 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по житлових будинках міст Херсон та Очаків. Є постраждалі серед мирних жителів. Високою залишається загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

Авіація Сил оборони України протягом доби завдала 4 удари по районах зосередження ворога, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 пункти управління, 4 райони зосередження та 2 склади боєприпасів окупантів.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 31 січня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком та пристосовують роботу до умов, які складаються. Аварії, що виникали у системі комунікаційних мереж громади, усунено.

Сьогодні о 12 годині, на кладовищі села Чуднівці Лубенського району, відбудеться прощання з нашим земляком- героєм Пономарьовим Сергієм Володимировичем, який поклав життя за Україну. Віддамо шану захиснику. Вічна слава йому та Царство Небесне.

У Полтавській області спостерігається завищена напруга у магістральних мережах і відповідно у мережах АТ «Полтаваобленерго». Тож постійно наголошуємо: вимкніть не критично важливі електричні прилади. Бережімо електричну енергію та підтримуймо галузь держави у цей складний час випробувань, щоб запобігти енергетичному колапсу!

Принагідно попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо також, що з 19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Наближаємо перемогу разом! Слава Героям України!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови