Знову втрати... Горе у Лубенській родині

Переповнюється горем чаша болі людської на Лубенщині. Надто часто страшні, гіркі звістки надходять на Лубенщину. Знову від суму й горя кам’яніє серце.

30 січня 2023 року під час штурмових дій противника та мінометного обстрілу на Бахмутському напрямку Донецької області отримав численні мінно-вибухові поранення та загинув наш земляк - стрілець стрілецької роти, старший солдат ДАЦІЙ ВІТАЛІЙ ФЕДОРОВИЧ.

Віталій Федорович народився 1  жовтня 1973 року у Лубнах. Випускник Лубенської середньої школи №8. Працював на заводі «Лічмаш». Строкову службу проходив у лавах військово-морських сил.

Патріот України з великої літери. Саме тому Віталій активний учасник Майдану 2013-2014 років. І від того часу, коли ворог ступив на нашу землю – з 2014 року – він волонтер. Мав невеликий приватний бізнес. Знав всі потреби військових і вишукував можливості їх задовольнити.

У пам’яті друзів Віталій Федорович залишиться надзвичайно життєрадісним і оптимістичним, добрим та щедрим, позитивним та комунікабельним – таким, як був все своє життя.

У невимовному горі рідні героя: батьки, сестра та брат, дружина Людмила, донька. Поділяємо їх сум, вклоняємося та глибоко співчуваємо.

Завжди пам’ятатимемо світлі душі наших героїв, які віддали своє життя за Україну. Серед них відтепер і Віталій Федорович Дацій.

Царство Небесне тобі, герою!

Прощання з ДАЦІЄМ Віталієм Федоровичем відбудеться 1 лютого о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Панахида за загиблим об 11 годині у Свято-Пантелеймонівській Церкві (2-й провулок вулиці Залізничної,3).

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови