Оперативна інформація станом на ранок 1.02.2023 р.

Настала 343-тя доба героїчного спротиву українського народу російським терористам. За інформацією Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби противник завдав 5 авіаційних та 6 ракетних ударів. Здійснили понад 65 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ураження зазнала цивільна інфраструктура населених пунктів Сумської, Харківської, Миколаївської та Херсонської областей.

Високою залишається небезпека російських авіаційних та ракетних ударів по всій Україні.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 9 ударів по районах ворога та 2 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

Ракетники і артилеристи уразили 13 районів зосередження живої сили противника, 1 пункт управління та 1 склад боєприпасів.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 1 лютого залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком та пристосовують роботу до умов, які складаються. Аварії, що виникали у системі комунікаційних мереж громади, усунено.

Сьогодні відбудеться церемонія поховання двох загиблих Героїв нашої громади - ДАЦІЯ Віталія Федоровича та КОСЯКА Бориса Григоровича. Схилімо голови перед захисниками та віддаймо їм гідну шану!

Прощання з ДАЦІЄМ Віталієм Федоровичем відбудеться  о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах. Панахида за загиблим розпочнеться об 11 годині у Свято-Пантелеймонівській Церкві (2-й провулок вулиці Залізничної, 3).

Прощання з КОСЯКОМ Борисом Григоровичем відбудеться на кладовищі села Остапівка Лубенського району. Панахида за загиблим розпочнеться об 11 годині у Свято-Пантелеймонівській церкві (2-й провулок вулиці Залізничної, 3).

Слава Героям-землякам, які віддали життя за мир на українській землі! Вічна їм пам'ять та Царство Небесне!

У Полтавській області спостерігається завищена напруга у магістральних мережах і відповідно у мережах АТ «Полтаваобленерго». Тож постійно наголошуємо: вимкніть не критично важливі електричні прилади. Бережімо електричну енергію та підтримуймо галузь держави у цей складний час випробувань, щоб запобігти енергетичному колапсу!

Принагідно попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо також, що з 19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Україна тримає стрій! Разом до перемоги!!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови