Допомагати може кожен

Волонтерство – це не лише про збір грошей, закупівлю потрібних речей, плетіння сіток чи приготування смачної домашньої їжі.  Можна дарувати настрій і частинку душі тим, хто цього потребує.  1 лютого стартував благодійний проєкт від волонтерів ГО «Патісон Кідс Клаб» (керівник Наталія Ковп) під назвою «Лубни то від слова любов».

Протягом місяця волонтери цієї громадської організації  відвідуватимуть школи міста та займатимуться з дітьми творчістю. Всі вироби, виготовлені дітьми на майстер класах, передадуть нашим захисникам.

Стартував проєкт у  Лубенській загальноосвітній школі I-III ступенів № 8. За сприяння директора школи Аліни Юрченко та заступник директора з навчально-виховної роботи Надії Манько волонтери Наталія Ковп та Валентина Васик провели майстер класи у 7-х, 8-х та 9-х класах.

Приємно було спостерігати,  з яким захопленням робили діти поробки, щоб передати своє тепло нашим захисникам. Цього ж дня всі вироби дітей потрапили  до Благодійного Фонду «Честь і совість» волонтеру Оксані Каневській і вже у найближчий час вони вирушать у найгарячіші точки фронту.

Разом  ми – сила! Віримо у Збройні Сили України! Допомагати може кожен.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови