Триває радіомарафон «Маликові читання»

Триває творчий радіомарафон "Маликові читання", започаткований з нагоди відзначення 100-річчя від Дня народження нашого славнозвісного письменника В. Малика відділом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю виконкому, спільно з редакцією "Радіо-Лубни" та управлінням освіти .

 21 лютого відбулися урочистості з нагоди вручення літературно-мистецької премії імені Володимира Малика та 100-річчя від дня народження письменника, проте творчий проєкт на "Радіо-Лубни", започаткований з метою популяризації творів Володимира Кириловича, все ще триває і буде продовжуватись протягом року.

До нього активно долучилися учні та вчителі загальноосвітніх закладів Лубенщини: Засулля, Войнихи, Калайдинців, Вовчика та міських шкіл. Здебільшого юні шанувальники художнього слова нашого українського Дюма обирали для декламування такі твори, як романи "Чумацький шлях", "Черлені щити", "Таємний посол", поему "Воєвода Дмитро".

Процес творчої співпраці був цікавим, хвилюючим, натхненним та багатообіцяючим, адже увесь 2021-й рік буде позначений іменем нашого славетного майстра слова. Тому завжди чекаємо усіх бажаючих декламаторів та прихильників геніального автора історичних та пригодницьких романів долучитися до проєкту "Маликові читання".

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови