Оперативна інформація станом на ранок 13.02.2023 р.

355-та доба героїчного спротиву українського народу російським терористам. За інформацією Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби противник завдав 4 ракетних удари та здійснив 85 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала 8 ударів по районах зосередження окупантів, а також 3 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів. А наші ракетники і артилеристи уразили 10 районів зосередження живої сили, 1 позицію протиповітряної оборони та 3 склади боєприпасів противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 13 лютого залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком та пристосовують роботу до умов, які складаються. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

Сьогодні, 13 лютого о 13 годині у селі Луки, на майданчику біля будинку культури, громада прощається з солдатом Збройних Сил України КОПТОЮ ЮРІЄМ ПЕТРОВИЧЕМ. Світла пам’ять та Царство Небесне нашому земляку-солдату, щирі співчуття рідним.

У Полтавській області спостерігається завищена напруга у магістральних мережах і відповідно у мережах АТ «Полтаваобленерго». Тож вкотре наголошуємо: вимкніть не критично важливі електричні прилади. Бережімо електричну енергію та підтримуймо галузь держави у цей складний час випробувань, щоб запобігти енергетичному колапсу!

Принагідно попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо також, що з 19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Вірте у Збройні Сили! Наближаємо перемогу разом!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови