Круглий стіл «Гендерні особливості спілкування»

9 лютого у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В.Леонтовича у форматі круглого столу бібліотечні працівники спільно з бригадою соціально-психологічної підтримки БО «БФ посмішка ЮА» у складі Олени Комарової та Вікторії Соляник, головним юристом місцевого центру надання безоплатної правової допомоги Станіславом Третяком дієво та інтерактивно комунікували з 9-класниками Лубенської спеціалізованої ЗШ №6 та їх педагогами-наставниками Світланою Головко та Євгенією Мокренко на тему гендерних особливостей спілкування.

Отож мова йшла про стосунки в парі, залицяння, ад’юзивні стосунки, про насилля та його види, а ще про швидке реагування та кримінальну відповідальність за вчинення неправомірних дій.

Ширше вдалося розкрити й саме поняття «шлюб», тут активні старшокласники висловлювали своє суб’єктивне бачення розуміння сімейного союзу.

На відмінно молодь справилася з артзавданням психологині Вікторії Соляник: працюючи командно, старшокласники презентували вербально та графічно образи ідеальної сімейної пари, щасливої родини та супердівчини, якій притаманні патріотизм та мужність, з огляду на сучасних безстрашних українок-захисниць.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови