Підписано меморандум про співпрацю з ГО «Платформа розвитку громад»

15 лютого у стінах виконкому відбулося підписання меморандуму між ГО «Платформа розвитку громад» та Лубенською міською радою щодо співпраці у різних напрямках: освітньому, науковому, економічному, сільськогосподарському (аграрному) та інших, що сприятимуть взаємному обміну досвідом.

На зустрічі з представниками ГО «Платформа розвитку громад», зокрема її головою, доктором економічних наук, професором ПДАУ Вікторією Медвідь та представником Полтавського аграрного університету Юлією Радочій, були присутні секретар міської ради Маргарита Комарова, начальник управління освіти Мирослав Костенко, директор Лубенського фінансово-економічного фахового коледжу ПДАУ Тетяна Орошан, а також керівники профільних відділів виконавчого комітету.

Вікторія Медвідь розповіла присутнім про основні напрямки діяльності ГО «Платформа розвитку громад» та окреслила ті з них, які є перспективними саме для нашої громади. Головним завданням організації є сприяння місцевому економічному розвитку, а також проведення спільних консультацій, реалізація проєктів і розробок з актуальних проблем економічного і суспільного життя у сфері освіти, науки, публічного управління та адміністрування, місцевого економічного розвитку.

Крім того, така співпраця передбачає участь у спільних проєктах з місцевого економічного розвитку, конкурсах та інших формах залучених інвестиційних ресурсів, участь в організації та проведенні семінарів, тренінгів, конференцій, розробці стратегій місцевого розвитку, програм, планів, прогнозів, соціальному опитуванні тощо.

Тож за результатами зустрічі було підписано меморандум про співпрацю між ГО «Платформа розвитку громад» та Лубенською міською радою, відповідно до чого обидві сторони спільно розв’язуватимуть окреслені цілі у визначених напрямках.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови