Чергова трагічна звістка...

Чергова трагічна звістка...

Все більше горя на нашій землі, все більше біди і сліз. Чергові трагічні звістки рвуть серця лубенців і прихиляють їх плечі.

14 лютого під час штурмових дій в районі н.п. Оріхово-Василівка, Донецької області загинув наш земляк, гранатометник механізованого батальйону, солдат КОРЧАГА АНДРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ.

Народився Андрій Корчага 24 квітня 1982 року в Лубнах. Закінчив Нижчебулатецьку школу, пізніше – Лубенське професійно-технічне училище №12.

Після проходження строкової служби все своє життя працював на різних підприємствах і в організаціях Лубенщини –  на Цегельному заводі у с. Терни, у фірмі «Стимул» та інших організаціях.

Чесний, працьовитий, справжній патріот України. Він не міг залишатися осторонь біди, що прийшла російським чоботом на нашу землю. Став до лав Збройних Сил України і до останнього подиху боронив наше мирне небо.

Чорними хмарами накрило горе сім’ю Андрія Миколайовича Корчаги. Слова нашого глибокого співчуття батькові героя, його брату і сестрі.

На жаль, лави світлого Небесного воїнства стають все більшими. Але пам’ять вдячних лубенців карбує їх імена. Прийдешні покоління з вдячністю будуть згадувати всіх поіменно.

Царство Небесне і світла вічна пам’ять Корчазі Андрію Миколайовичу.

Про дату та час прощання з Героєм буде повідомлено додатково.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови