Проведено нараду з представниками спортивної спільноти

Відбулася робоча нарада заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірини Харченко з представниками спортивної спільноти міста щодо співпраці з органами влади у сфері фізичної культури та спорту.

Розпочавши спілкування з присутніми, Ірина Василівна наголосила, що здоровий спосіб життя був і залишається визначальним чинником забезпечення повноцінного, активного життя, добробуту громадян. Саме фізично здорової генерації потребує сьогодні наша держава для того, щоб пережити ці важкі часи, зберегти та зміцнити здоров’я молодого покоління, а також продовжити добрі спортивні традиції й здобутки громади.

Упродовж спілкування обговорювалися питання щодо фінансової підтримки, підготовки та участі спортсменів та спортивних команд у змаганнях різного рівня. Йшлося також про можливості покращення умов навчально-тренувального процесу відділень дитячо-юнацької спортивної школи, громадських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості та федерацій з видів спорту.

Цей напрямок діяльності завжди був у пріоритеті роботи соціальних служб та керівництва громади. В сучасних умовах всебічний і гармонійний розвиток молодої людини є не тільки
бажаним, а й життєво необхідним. Адже фізична культура та спорт - ефективний шлях зміцнення генофонду, психофізичного здоров'я, зростання добробуту населення і розв'язання інших соціальних проблем.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови