Рідні загиблих героїв лубенців отримали нагороди

Герої не вмирають! Тепер ми це точно знаємо, адже щоразу, коли проводжаємо в останній путь земляків, залишаємо на власному серці рану, що не гоїться. Втрачати ж рідних – це біль нестерпний і назавжди. Але імена героїв карбуються не лише у пам’яті. Багатьох з них представлено до державних нагород.

Сьогодні, 6 березня, командир військової частини Національної гвардії України полковник Сергій Регеда разом з начальником Лубенської районної військової адміністарції Сергієм Сіряченком вручили державні нагороди від Президента України родичам загиблих у повномасштабній російській війні.

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі:

Орденом «За мужність» III ступеня нагороджено солдата Ярослава Семененко (посмертно). Нагороду отримала мати загиблого захисника - Тетяна Вікторівна;

Орденом «За мужність» III ступеня нагороджено солдата Євгена Праведнікова (посмертно). Нагороду отримала дружина загиблого захисника – Надія Миколаївна;

Орденом «За мужність» III ступеня нагороджено солдата Романа Дзюбу (посмертно). Нагороду отримала мати загиблого захисника – Наталія Яківна;

Орденом «За мужність» II ступеня нагороджено солдата Олександра Танцюру (посмертно). Нагороду отримала мати загиблого захисника – Прасковія Климівна.

Україна віддає своїх кращих синів і дочок. Але їх життями виборюється воля й свобода нашої держави. Вічна їм пам’ять і слава!

Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови