Таланти наближають Перемогу

Віру, надію, любов плекають у собі  українці, дякуючи за світанки нашим захисникам. Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, умінь, слів, молитов долучається до допомоги нашим непереможним воїнам. Працівники структурних підрозділів Центру культури і дозвілля Лубенської міської ради не стоять осторонь. Своєю щоденною працею намагаються допомагати нашим захисникам наближати Перемогу. Філії Центру культури і дозвілля постійно займаються волонтерською діяльністю, проведенням заходів для дітей та внутрішньо переміщених осіб, організацією й проведенням благодійних концертів та ярмарків.

Нещодавно, 4 і 5 березня,  відбулися благодійні концерти на підтримку ЗСУ у філіях: Засульський СБК, Мацківський СБК,  Шершнівський СБК,  Вищебулатецький СБК, Мгарський СК, Тернівський СК та за участю творчих колективів Михнівського СБК.  До проведення концертів долучилися благодійні фонди: «Честь і совість», «Довіра та допомога», «Мелек».

Мелодійна пісня, запальний танок, щире слово, все що від душі та дійсно рідне серцю українців, проймали до сліз глядачів об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги. Щиро вдячні глядачам, за те що підтримуєте  і донатите на ЗСУ, всім артистам, дорослим і дітям, за подарований весняний настій.

Кожна зібрана гривня з суми 39 652 грн. буде використана на потреби захисників.

Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!

Все буде Україна!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови