«Теніс впевнено крокує світом»

У Лубенській міській бібліотеці для дітей на черговому засіданні клубу вмілих та допитливих «Чарівна скриня» провели гру-екскурсію «Теніс впевнено крокував світом».

Рухливі ігри з м’ячем завжди були, є і будуть популярними. Це чудовий спосіб викинути зайву енергію, прогріти навіть найглибші групи м’язів. А ще це цікаво, весело і корисно. То ж присутні зазирнули до країни здоров’я та дізналися про велику силу спорту не лише для фізичного, а й для психічного самопочуття.

Клубенята разом бібліотекарем здійснили невеличку віртуальну екскурсію.

Спочатку вирушили до Далекої Франції, де й з'явився в XI столітті, певно в монастирях, прямий попередник сучасного тенісу Же-де-пом. Завдяки доволі простим правилам гра миттєво здобула популярність по всьому світу. Тому далі юні пізнайки “поїхали” до Канади, Китаю, Індії Швеції та США, де відбувся перший офіційний задокументований тенісний турнір. «Побували» в Ірландії та Австралії, “відвідали” Олімпійські ігри. Поговорили про видатних тенісистів України. Переглянули підбірку книжок про спортивну гру.

А ще під час уявної подорожі рученята вмілих і допитливих вчилися шити іграшку зайчика-спортсмена, розумні голівки виконували ігрове завдання «Хто Я? Атрибути тенісу», відгадували шифрограми

Закінчили дійство традиційним бібліотечним чаюванням.

/

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови