Вітаємо наших добровольців!

Шановні захисники-добровольці Лубенщини, громадо!

Починаючи з 2017 року, 14 березня  ми відзначаємо День українського добровольця. Це одне з відносно нових та найпатріотичніших державних свят, дата якого обрана не випадково. Адже саме цього дня 2014 року розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону, коли понад п’ять сотень бійців Самооборони Майдану вирушили на тренувальну базу у Нових Петрівцях.

З 24 лютого 2022 року, від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, добровольці беруть активну участь у захисті країни від визволителів, «руського мира» і здобувають перемогу дорогою ціною - ціною власного здоров’я та життя. Тому з перших днів війни у кожному великому місті чи містечку, біля центрів комплектування, органів місцевого самоврядування, на територіях громад, можна було побачити цих свідомих громадян, які виявляли бажання стати на захист Батьківщини без жодних вагань. Це були звичайні українці, наші колеги, знайомі, рідні, молодь, жінки, волонтери, – всі вони виявили добру волю боротися з російськими терористами за рідну землю.

Тож це свято справжніх патріотів, людей чіткої громадянської позиції, які сьогодні пліч-о-пліч з армією ЗСУ стоять на смерть заради перемоги над російським агресором. На жаль, чимало з них – мешканці Лубенщини, вже віддали життя за мир та спокій, за одвічні цінності свободи та незалежності. Вічна пам’ять їм та нетлінна слава!

Низький уклін також усім, хто долучався і продовжує приєднуватися до лав добровольців в ім’я захисту рідної землі!

Дякуємо воїнам-добровольцям за небайдужість, мужність і патріотизм, за приклад самопожертви, які вони виявляють сьогодні — під час боротьби українців за свободу та незалежність нашої рідної країни від російської навали.

Війна все ще триває, проте самовідданість добровольців свідчить, що спільними зусиллями ми зможемо очистити нашу українську землю від російських терористів і неодмінно переможемо!

Слава Україні!

 

З повагою

Лубенський міський голова                        Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови