Оперативна інформація станом на ранок 15.03.2023 р.

Розпочався 385-й день російського широкомасштабного вторгнення окупантів на територію України.

За повідомленням Генштабу ЗСУ, протягом доби противник завдав 40 авіаційних, 12 ракетних ударів та зробив понад 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Завдяки професійним і злагодженим діям, наші захисники відбили понад 90 атак противника на зазначених напрямках.

Авіація Сил оборони за добу завдала 9 ударів по районах зосередження окупантів, 3 удари по місцях розгортання ЗРК противника та 3 удари — по інших важливих об’єктах окупантів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 райони зосередження особового складу противника, 3 пункти управління підрозділами армії рф та розгорнуту позицію ППО противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 15 березня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Сьогодні о 12 годині у селі Калайдинці, у центрі села, відбудеться прощання із захисником ЛИТВИНОМ Володимиром Анатолійовичем, який поклав життя у боях за Україну. Віддаймо останню шану герою, світла йому пам’ять та глибокі співчуття рідним.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

Сьогодні та території громади тривають навчальні стрільби та тренування зі зброєю. Зберігайте спокій та будьте уважні!

Попри те, що енергетикам та рятувальникам вдається вчасно відновлювати електропостачання після чергових обстрілів ворогом енергетичної інфраструктури, як і попередньо, просимо мешканців громади  дотримуватися режиму економії та вимикати всі не критично важливі електроприлади.

З 19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94!

Слава героям України! Тримаємо стрій, борімося!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови