Нульова толерантність до насильства

Для підтримки постраждалих від домашнього насильства та насильства за ознакою статі Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA)  спільно з БО "БФ Посмішка ЮА" та Лубенською міськюї радою у Лубенській громаді створена мобільна бригада соціально-психологічної допомоги .

У складі мобільної бригади працюють психолог, соціальний працівник та водій. Виїзди, консультування телефоном, надання консультацій безпосередньо в офісі - так виглядає робочий день бригади. Звернення отримуємо від постраждалих від домашнього насильства, від поліції та від інших служб. Кваліфікований психолог надає послуги психологічної підтримки як за телефоном, так і в офісі. За потребою є можливість надати такі послуги за місцем проживання постраждалої особи,  і, якщо це необхідно, перевести постраждалу до безпечного місця (до родичів, знайомих).

Мобільну бригаду також можуть викликати свідки домашнього або гендерно зумовленого насильства. Фахівці мобільної бригади  надають послуги перенаправлення, а саме залучають необхідних спеціалістів для вирішення питань правового або соціального характеру. Велика увага приділяється соціальній профілактиці. а саме формуванню нетерпимого ставлення населення до усіх проявів домашнього насильства. З цією метою спеціалістами бригади проводяться зустрічі в сільських будинках культури з місцевим населенням, у Лубенській бібліотеці ім.Леонтовича з учнями шкіл. До роботи залучаються спеціалісти Лубенської правової безоплатної допомоги та Центру соціальних служб. 

До мобільної бригади соціально-психологічної допомоги можна звернутися за телефоном 0503885477 або безпосередньо в офіс за адресою м.Лубни просп.Володимирський 1/5 офіс 6.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови