Оперативна інформація станом на ранок 17.03.2023 р.

Розпочався 387-й день російського широкомасштабного вторгнення окупантів на територію України. За повідомленням Генштабу ЗСУ, за минулу добу противник завдав 5 ракетних та 18 авіаційних ударів, а також здійснив 73 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Високою залишається вірогідність російських ракетних ударів по всій території України.

Протягом минулої доби Авіація Сил оборони завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Наші воїни збили ворожий літак Су-25 та 13 безпілотних літальних апаратів різного типу.

Підрозділи ракетних військ і артилерії, своєю чергою, уразили пункт управління, 3 райони зосередження особового складу та військової техніки противника, а також 2 радіолокаційних станції, станцію радіоелектронної боротьби та зенітно-ракетний комплекс на вогневій позиції.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 17 березня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

Сьогодні та території громади тривають навчальні стрільби та тренування зі зброєю. Зберігайте спокій та будьте уважні!

Попри те, що енергетикам та рятувальникам вдається вчасно відновлювати електропостачання після чергових обстрілів ворогом енергетичної інфраструктури, як і попередньо, просимо мешканців громади  дотримуватися режиму економії та вимикати всі не критично важливі електроприлади.

З 19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94!

Підтримуймо ЗСУ! Вперед до перемоги!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови