Оперативна інформація станом на ранок 20.03.2023 р.

          Розпочався 390-й день широкомасштабного вторгнення держави-терориста на територію мирної України. За повідомленням Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби окупанти завдали 6 ракетних та 13 авіаційних ударів, здійснили 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі Донецької та Запорізької областей. Є загиблі та поранені мирні громадяни, пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури. Високою залишається вірогідність ударів по всій території України.

         Протягом минулої доби Авіація Сил оборони України завдала удару по трьох зенітних ракетних комплексах “Бук-М1-2”, 7 ударів – по районах зосередження особового складу окупантів та знищила склад боєприпасів ворога. Водночас наші захисники знищили російський БПЛА типу “Зала”. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили російський зенітний ракетний комплекс “Тор”, 3 райони зосередження особового складу та військової техніки противника та 3 засоби радіоелектронної боротьби окупантів. Підтримуйте Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!
           На території Лубенської громади ситуація на ранок 20 березня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

         Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

         Попри те, що енергетикам та рятувальникам вдається вчасно відновлювати електропостачання після чергових обстрілів ворогом енергетичної інфраструктури, як і попередньо, просимо мешканців громади  дотримуватися режиму економії та вимикати всі не критично важливі електроприлади.

          19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

          Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94!

          Підтримуймо Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови