Оперативна інформація станом на ранок 21.03.2023 р.

Настав 391-й день широкомасштабного вторгнення держави-терориста на територію мирної України. За повідомленням Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби окупанти завдали 21 авіаційний та 9 ракетних ударів. Один з них -  по місту Слов’янськ. Втрат серед жителів немає. Інший ракетний удар прийшовся на Краматорськ, по об’єкту цивільної інфраструктури. Пошкоджено 7 багатоповерхівок та 3 приватні авто. Серед цивільного населення втрат, на щастя, немає. Також ворог здійснив 57 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Ймовірність завдання ракетних ударів по всій території України залишається досить високою.

Авіація Сил оборони за добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 райони зосередження живої сили противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 21 березня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Сьогодні, 21 березня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах, відбудеться прощання з ПАСІЧНИКОМ Станіславом Анатолійовичем, який віддав життя у боях з ворогом за Україну. Панахида за загиблим відбудеться 21 березня об 11 годині у Церкві Всіх Святих (Дитячий парк ім. Олеся Донченка, вул. Мистецька, 3). Віддаймо шану земляку, вічна слава герою! Глибокі співчуття рідним полеглого.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

Попри те, що енергетикам та рятувальникам вдається вчасно відновлювати електропостачання після чергових обстрілів ворогом енергетичної інфраструктури, як і попередньо, просимо мешканців громади  дотримуватися режиму економії та вимикати всі не критично важливі електроприлади.

19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94!

Україна не припиняє боротьбу! Вистоїмо, переможемо!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови