Оперативна інформація станом на ранок 22.03.2023 р.

Сьогодні 392-й день широкомасштабного вторгнення держави-терориста на територію мирної України. За повідомленням Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби окупанти завдали 10 ракетних та 32 авіаційних удари, а також здійснили 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах.

Протягом минулої доби Авіація Сил оборони України завдала 6 ударів по районах зосередження окупантів. Водночас наші захисники збили 15 ворожих БпЛА різних типів, а також 2 керовані авіаційні ракети Х-59.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили склад боєприпасів, 2 зенітно-ракетних комплекси, радіолокаційну станцію та один інший важливий об’єкт противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 22 березня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Сьогодні та території громади тривають навчальні стрільби та тренування зі зброєю. Зберігайте спокій та будьте уважні!

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

Попри те, що енергетикам та рятувальникам вдається вчасно відновлювати електропостачання після чергових обстрілів ворогом енергетичної інфраструктури, як і попередньо, просимо мешканців громади  дотримуватися режиму економії та вимикати всі не критично важливі електроприлади.

19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94!

Україна непоборна! Слава ЗСУ!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови