Оперативна інформація станом на ранок 27.03.2023 р.

Розпочалася 397-ма доба широкомасштабного вторгнення держави-терориста на територію мирної України. Російська федерація продовжує збройну агресію проти нашої держави. За повідомленням Генштабу ЗСУ, за минулу добу противник завдав 2 ракетних та 23 авіаційних удари, здійснив 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів.

Високою залишається ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України, адже противник застосовує тактику терору.

Наша авіація минулої доби завдала 3 ударів по районах зосередження окупантів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії водночас уразили 1 пункт управління, 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, станцію радіоелектронної боротьби та склад боєприпасів ворога.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 27 березня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

Попри те, що енергетикам та рятувальникам вдається вчасно відновлювати електропостачання після чергових обстрілів ворогом енергетичної інфраструктури, як і попередньо, просимо мешканців громади  дотримуватися режиму економії та вимикати всі не критично важливі електроприлади.

26 березня о 4:00 ранку стрілки годинника переведено на одну годину вперед, відбувся перехід на літній час. У цьому році не лише Україна  переводить годинники на літній час, а і країни ЄС.

З 27 березня на Полтавщині комендантська година триватиме з 23:00 до 04:00. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94!

Разом до перемоги! Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови