Підвищували фаховий рівень

Не лише працювати, а й навчатися та підвищувати свій фаховий рівень намагаються фахівці, що відповідають за соціальні питання. За сприяння управління Верховного Комісара ООН у справах біженців та виконавчого комітету Лубенської міської ради, з метою реалізації стратегій гендерної рівності в системі органів публічної влади, спеціалісти служби у справах дітей та фахівці Центру соціальних служб відвідали тренінгові заняття.

У ході кількаденного навчання наші спеціалісти отримали нові знання про правові та організаційні засади запобігання і реагування на випадки дискримінації за ознакою статі, формування гендерної свідомості. Вдосконалили вміння і навички щодо застосування гендерної рівності при розв'язанні питань у професійній діяльності.

Обмін досвідом, дружня атмосфера та позитивні емоції стали наступним кроком для досягнення вищих цілей та реалізації задуманих планів. Отримані знання та практичні навички сприятимуть професійному зростанню, збагаченню фахового досвіду, що  своєю чергою, вплине на ефективне виконання якісної соціальної роботи.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови