Попереджаємо про заборону спалювання сухої трави!

Фахівці ДСНС та поліцейські продовжують виявляти паліїв сухої рослинності. За останні кілька днів рятувальники та працівники поліції провели рейди територіями громад Лубенського району.

З метою зменшення кількості пожеж у природних екосистемах працівники Лубенського районного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області спільно з поліцією розпочали проводити рейди з виявлення фактів та роз’яснення небезпеки спалювання сухої трави та рослинних залишків.

Під час профілактичних рейдів із населенням проводилась роз’яснювальна робота. Громадянам роздали інформаційні листівки щодо заборони спалювання сухої трави, також доводилась інформація про значне зростання штрафів.

Під час рейдів були виявлені та притягнені до адміністративної відповідальності 18 громадян за самовільне спалювання сухої рослинності.

Шановні громадяни, не користуйтеся вогнем для знищення сухої трави та сміття. Не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях. Слідкуйте, щоб діти не бавилися сірниками та запальничками.

Якщо під час відпочинку на природі чи знаходячись на присадибній, дачній ділянці помітили безупинне розповсюдження вогню негайно повідомте за номером 101.

Бережіть себе та навколишнє середовище!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови