Зустріч читачів з поетесою Ольгою Хало

2 квітня у читальній залі Лубенської міської бібліотеки для дітей було затишно, сонячно і світло від атмосфери, що тут панувала. У невимушеній, родинній атмосфері відбулася зустріч читачів з лубенською поетесою, прозаїком Ольгою Хало.

Багато лубенців знають і люблять її твори: поетичні й прозові, а для когось із присутніх це було перше знайомство. Завідувач бібліотеки Людмила Шовкопляс коротенько презентувала книжкову виставку творів члена Національної спілки письменників України та передала їй слово.

Цього разу Ольга Хало читала патріотичні вірші, в яких вилилися поетичними рядочками сучасні проблеми нашої країни й міста. Авторка розповідала про сутність української мови. Цікаво, яскраво, образно підмітила всі тонкощі правопису нашої солов’їної ..

Ольга Іванівна об'єднала цією розмовою всіх нас: і старше покоління, і молодь, і дітей. Всім було цікаво. Обговорення видалося жвавим. Ставили багато запитань, на які письменниця із задоволенням цікаво і грунтовно відповідала. А на завершення ще й подарувала присутнім свої книжечки «Рідна мова над усе. Правопис у віршах».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови