Тривають роботи з благоустрою території громади

З 3 по 7 квітня у с. Тишки працівниками комунальних служб та мешканцями громади проведено комплекс робіт з прибирання території від сміття, благоустрою та озеленення.

Зокрема упорядковано парк, що по вул. Центральній, а це площа 8320 квадратних метрів, де вирубано порослі дерев та кущів, вивезено сміття (4 метри кубічні). Натомість тут дбайливо  висаджено 60 дерев сосни кримської.

Також ділянку біля автобусної зупинки, що по вулиці Степова, (площею 360 квадратних метрів) звільнено від порослі дерев та кущів, прибрано сміття.

Крім того, вже найближчими днями, а саме: в період з 10 по 14 квітня планується провести прибирання узбіччя дороги до кладовища, що по провулку Степний, в с. Крутий Берег, орієнтовною площею 1800 квадратних метрів, а також впорядкувати три ділянки загальною площею 250 квадратних метрів біля автобусних зупинок, що по вулиці Центральній в с. Тишки.

У цей же період трудилися й у Вовчику: упорядкували територію біля старостату (1000 метрів квадратних). У с. Березоточа прибрано територію біля парку (вул.Покровська – 0,07 га) та територію під кладовищем (11000 метрів квадратних) та в с.Кузубівка (8000 метрів квадратних). Поряд з цим обрізано кущі та висаджено калину (17 саджанців), берези (5), дерево катальпи (3) та ялини звичайної (3).

Тож пропонуємо усім мешканцям громади активно долучатися до проведення заходів чистоти та благоустрою, адже привабливий вигляд та ошатність нашої громади залежить від кожного з нас.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови