У бібліотеці для дітей провели чергове зібрання клубу вмілих та допитливих

У Лубенській міській бібліотеці для дітей до чергового зібрання клубу вмілих та допитливих «Чарівна скриня», бібліотекар Галина Кравчук підготувала сторітелінг «Забавні історії від жабки Марічки з дитячої книжкової полички».

У невимушеній ігровій формі діти отримували знання про навколишній світ, про правила гарної поведінки та користь від читання. Адже головну героїню нинішнього зібрання жабку Марічку та її друзів зображали самі діти за допомогою імпровізованого лялькового театру.

Тож граючись, діти читали та слухали віршика про неслухняну акулу, дізнавалися, що головне у слона. Натхненно сприйняли й «артисти», й «глядачі» історію О. Іваненко «Варвара вчиться читати».

Діти згадали, що головний великодній символ в народних традиціях українців, - яйце, то ж і цій темі приділили увагу. Виконуючи завдання пізнавальної лотереї «Калейдоскоп незвичайних яєць світу», повідомляли   один одному цікавинки про пташині яйця, архітектурні споруди у формі яєць, про найдорожчі ювелірні вироби, про кулінарні шедеври у формі яєць та інші цікаві і повчальні факти.

Завершили зібрання арттерапевтичною хвилинкою «Писаночка Великодня».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови