Триває двомісячник чистоти та благоустрою

Комунальні підприємства Лубенської громади, мешканці міста та сільських територій продовжують працювати над прибиранням, облаштуванням та озелененням прибудинкових та прилеглих територій. Навесні кожен добрий господар має подбати про чистоту власного обійстя, а кожен мікрорайон міста чи старостати – про наведення ладу на власних територіях.

Тому з перших днів квітня на центральних вулицях Лубен, а також у сільських населених пунктах було організовано та проведено великий обсяг робіт у цьому напрямку.

Зокрема працівниками КПФ «Конвалія» у «Заводському парку» висаджено дерева: акація - 60 саджанців, дуб червоний (40), граб (42), ясен (56), дуб черешчатий (3), клен гостролистий (10), берези (34), липа (22), берест (3).

А невдовзі зазеленіють молоді деревця і в «Центральному парку культури та відпочинку», а це: ялівець – 1 саджанець, калина (2), стефанандра (3), спірея (1), самшит (3). Крім цього, фахівці з озеленення доглядають за «живою огорожею», що його створює самшит на проспекті Володимирському, за іншими кущами та насадженнями, що неодмінно потребують дбайливих рук.

Працівники ЛК ЖЕУ надали допомогу у вивезенні сміття та гілок з прибудинкових територій житлових будинків, за адресами: проспект Володимирський, 33, 35, 41, 45/2, 47, 27/49 – 24 т.

Все це лише незначна частина робіт, що проводяться в рамках двомісячника чистоти та благоустрою. Ошатний вигляд нашої громади – справа кожного, а не лише комунальників. Тому, як і раніше, просимо активно приєднуватися, прибрати та причепурити не лише власні оселі, а й зробити добру справу для громади, адже ми тут живемо разом, отже це наш спільний дім.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови