Привітали пільгові категорії дітей громади з Великоднем

26 родин з-поміж соціально незахищених категорій, у яких виховується 140 дітей, отримали напередодні одного з найбільших християнських свят подарунки до святкового столу.

Вітати з прийдешнім Великоднем такі сім’ї, що знаходяться на території нашої Лубенської громади, вже стало доброю традицією багато років поспіль. Тож і цьогоріч святкова акція відбулася у переддні відзначення світлого Христового Воскресіння.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Світлана Скиба разом з фахівцями відділу привітали багатодітні родини, де виховуються 5 і більше дітей, вручивши продуктові набори та великодні кекси.

Крім того, спеціалісти служби у справах дітей виконкому, на чолі з начальником Тетяною Башлій, також відвідали наші сім’ї та вручили 200 великодніх кексів найменшим мешканцям громади, а саме: дітям – сиротам, позбавленим батьківського піклування, дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, а також дітям загиблих захисників та Лубенського дитячого реабілітаційного центру «Надія».

Хочеться сподіватися, що попри складний воєнний час, у кожній оселі відчуватиметься світла атмосфера свята, пануватиме родинне тепло, злагода та затишок, а на обличчях дітей з’явиться радісна посмішка.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови