Вітаємо зі святом Великодня!

Шановна громадо!

        У ці весняні дні відзначаємо одне з найвеличніших та найсвітліших християнських свят – Воскресіння Христове! Вже другий, надзвичайно важкий рік поспіль, воно відбувається в умовах непримиренної боротьби з ворогом та в щоденній, щирій молитві за Україну, за її майбутнє, за тих, хто нині зі зброєю в руках, в окопах та в бліндажах, на лікарняних ліжках зустріне Великдень.

      У цей вирішальний період боротьби для нашої країни, як ніколи актуально повстає питання цілісності та згуртованості для протистояння ворогові та спробам роз’єднати українське суспільство, коли ми сильні й перемагаємо. Тому необхідність якнайшвидшого об’єднання українського православ’я в єдину Помісну Православну Церкву України на часі, бо саме сьогодні вкрай важливо для усіх нас, вірян, відкинути всі непорозуміння та об’єднати наші зусилля задля спільної мети – перемоги над ворогом. Бо у нас єдина Україна, єдина мова і єдина віра!

       Звичайно, що нині усі наші думки та звернення, перш за все, до героїв-захисників, які день у день продовжують боротьбу з агресором, відбивають його атаки та відстоюють кожен клаптик рідної землі. Наші щирі молитви також за усіх земляків-добровольців, колег, братів та побратимів, синів та доньок, волонтерів, які не залишають бойових позицій. Доземний вам уклін та вдячність, адже це завдяки вам ми можемо спокійно зустріти новий день та свято Воскресіння. Вічна пам’ять та Царство Небесне героям, які поклали життя у боротьбі з російськими терористами.

      Впевнений, що вже дуже скоро Україна буде звільнена від російських загарбників, оновиться, відродиться, розквітне, - воскресне, стане заможною європейською державою. Щиро вірю в це, в наших захисників, у кожного з вас! Саме задля цього усі ми докладаємо зусиль та складаємо спільну молитву, духовно об’єднуємось, приймаємо виважені рішення, твердо віримо, стоїмо до кінця і боремось! Впевнений, що усім нам вистачить мудрості, виваженості, толерантності та непохитної віри.

       Тож нехай диво Воскресіння Христового відчує кожна родина, хай Великдень додасть усім нам сили духу, об’єднає спільні прагнення, додасть оптимізму та наснаги, а головне – принесе мир та перемогу!

        Зі світлим Христовим Воскресінням!

        Христос Воскрес! Воскресне Україна!

 

        З повагою

       Лубенський міський голова                               Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови