Підписано Меморандум про співпрацю

Непересічна подія відбулася 19 квітня у Лубенській міській раді. Цього дня було підписано Меморандум про співпрацю між Лубенською міською радою та Полтавським національним педагогічним університетом імені В.Г.Короленка.

Цього дня у Лубни завітали ректорка, докторка педагогічних наук, професорка, членкиня-кореспондентка НАПН України Марина ГРИНЬОВА, декан факультету природничих наук та менеджменту Сергій НОВОПИСЬМЕННИЙ; проректор з інфраструктурного розвитку та ресурсного забезпечення Віктор ДУДНИК; керівник прес- служби Університету Оксана ЗЕЛІК. Про можливі шляхи співпраці з ними говорили Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, заступник міського голови Ірина Харченко та начальник Управління освіти Мирослав Костенко. Учасники зустрічі зазначили, що вже зараз існує чимало позитивних практик співпраці нашої громади з вищими навчальними закладами. Спільна праця Полтавського національного педагогічного університету з навчальними закладами Лубенської територіальної громади безперечно матиме гарні результати та сприятиме інтелектуальному розвитку громадян, реалізації здібностей лубенської молоді.

Сторони- підписанти Меморандуму домовились здійснювати за домовленістю спільні розробки наукових, методичних проблем в освітньо-педагогічній галузі, обмінюватися науковою літературою, підручниками, посібниками і спецпрограмами; залучати працівників (викладачів, керівників гуртків, методистів, інших педагогічних працівників) для здійснення освітньої діяльності та позашкільної роботи; проводити спільні наукові й методичні конференції, симпозіуми, семінари тощо. І ще в планах чимало цікавого. Тож, сподіваємося, що незабаром освітяни Лубенщини та наша молодь матимуть змогу оцінити результати такої співпраці.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови