Оперативна інформація станом на ранок 20.04.2023 р.

421-й день широкомасштабного вторгнення держави-терориста на територію мирної України. Російська федерація продовжує збройну агресію проти нашої держави. За повідомленням Генштабу ЗСУ, за минулу добу противник 3 ракетних та 57 авіаційних ударів, зокрема, застосував 26 БпЛА типу “Шахед-136”. 21 з них - знищено нашими захисниками. Також російські агресори здійснили 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Авіація Сил оборони за добу завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та 2 склади боєприпасів противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 20 березня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

20 квітня о 12 годині у селі Литвяки, на майданчику біля будинку культури, відбудеться прощання із полеглим земляком БАЇСТИМ Романом Миколайовичем. Вічний спокій та Царство Небесне нашому захиснику! Глибокі співчуття рідним.

Сьогодні та території громади тривають навчальні стрільби та тренування зі зброєю. Зберігайте спокій та будьте уважні!

Нагадуємо мешканцям громади про необхідність дотримування режиму економії та вимикати всі не критично важливі електроприлади.

За рішенням Ради оборони області з 5 квітня комендантська година триватиме з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94!

 Сили нам та твердої віри в перемогу! Тримаймося!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови