Активно підтримуємо ініціативи молоді громади

Волонтерський загін «МИЛОСЕРДЯ» Лубенського медичного фахового коледжу виступив з ініціативою провести благоустрій одного із пам’ятних, патріотичних місць нашого міста – скверу Героїв Небесної Сотні, адже історичний подвиг героїв "Небесної Сотні" вказує нам шлях до світлого майбутнього України, згуртовую як єдину і нескорену націю, додає наснаги у тилу й на фронті, служить яскравим прикладом для молоді нашої держави.

Цю прекрасну ідею підтримали ініціативна студентська молодь нашого міста – юнаки й дівчата Лубенського фінансово-економічного коледжу, лісотехнічного коледжу, професійного ліцею та працівники відділу сім’ї, молоді та спорту, які долучилися до двомісячника благоустрою та озеленення.

 Тож 19 квітня кращі представники молоді нашого міста, з ентузіазмом та енергією взялися до роботи: пофарбували паркан, лавки та окультурили святе для кожного лубенця місце. Вони показали свій патріотизм та небайдужість, бо усвідомлюють: ходять тими вулицями, якими колись ходили до злету у зоряне небо герої-ангели "Небесної Сотні".

Сучасна молодь бажає бачити у майбутньому свою країну найкращою державою світу! Ось і у нашому місті молодь розуміє що саме від неї, від її дій багато, що залежить у цей складний період. І вона не сидить склавши руки!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови