Оперативна інформація станом на ранок 21.04.2023 р.

Сьогодні 422-й день широкомасштабного вторгнення держави-терориста на територію мирної України. Російська федерація продовжує збройну агресію проти нашої держави. За повідомленням Генштабу ЗСУ, за минулу добу противник завдав 23 авіаційних удари. Сьогодні вночі ворог застосував близько 10 БпЛА типу “Шахед-136” (інформація уточнюється), 8 з яких – знищено нашими захисниками. Також російські агресори здійснили 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є загиблі та поранені серед мирного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається досить високою.


Авіація Сил оборони за добу завдала 6 ударів по районах зосердження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 5 пунктів управління противника. Підтримуйте Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!

На території Лубенської громади ситуація на ранок 21 березня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

Сьогодні та території громади тривають навчальні стрільби та тренування зі зброєю. Зберігайте спокій та будьте уважні!

Нагадуємо мешканцям громади про необхідність дотримування режиму економії та вимикати всі не критично важливі електроприлади.

За рішенням Ради оборони області з 5 квітня комендантська година триватиме з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94!

Тримаймо стрій! Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови