Оперативна інформація станом на ранок 24.04.2023 р.

425-й день широкомасштабного вторгнення держави-терориста на територію мирної України. Російська федерація продовжує збройну агресію проти нашої держави. За повідомленням Генштабу ЗСУ, за минулу добу противник завдав 1 ракетного та 46 авіаційних ударів. Здійснив близько 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Активно використовує авіацію, застосовуючи крилаті авіаційні бомби в Луганській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях. Внаслідок чого є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Авіація Сил оборони України за минулу добу завдала 14 ударів по районах зосередження окупантів. Збито 2 ворожих розвідувальних БпЛА типу “Мерлін” та 1 - “Орлан-10”, а також 8 дронів-камікадзе типу “Ланцет”.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 станції радіоелектронної боротьби противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 24 квітня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

Нагадуємо мешканцям громади про необхідність дотримування режиму економії та вимикати всі не критично важливі електроприлади.

За рішенням Ради оборони області з 5 квітня комендантська година триватиме з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94!

Стоїмо до кінця! Слава ЗСУ!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови